Mijn Engelse stuklijstblok één voltooid!

Dit is Blok één – Voltooid.

Ik ben lid geworden van een Block of the Month Club die uit een winkel in Engeland komt.

Als je nog nooit van een stuklijst hebt gehoord, is het een hele slimme manier voor een winkel om een ​​product (kit) in de loop van de tijd te verkopen. Voor het riool is het zo bemoedigend omdat ze je EEN blok per maand sturen en je hebt een hele maand om het te voltooien voordat het volgende blok arriveert.

Het is een geweldige motivator.

Ik voegde toe aan het originele blok door Knopen en Borduurwerk te gebruiken om rond de kleine poses te verfraaien.

Ik vond deze winkel online en hield van de mooie dingen die de eigenaar maakte. Mooie stoffen en versieringen. En aangezien ik nu veel meer tijd heb dan ooit tevoren, vond ik het een goed moment om de ontbrekende vaardigheden te oefenen. Zoals handapplicaties. Als je gewoon iets naait, wordt je beter.

Ik hou van dit schattige blok.

Gisteren heb ik aan Blok 2 gewerkt terwijl ik in mijn achtertuin zat. Het was zo’n mooie dag en mijn bloemen zijn dol op dit weer.

Het is het leeuwenbekseizoen.

Ik hoop dat je veilig blijft, een masker draagt ​​en plezier hebt met naaien!!

“Wat heeft de arbeider van zijn zwoegen? Ik heb de zaak gezien die God aan de mensenkinderen heeft gegeven om mee bezig te zijn. Hij heeft alles mooi gemaakt op zijn tijd.”

Prediker 3:11

Alle ontwerpen zijn auteursrechtelijk beschermd copyright 2020 Jeannie Baumeister

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Joyhappiness.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart